Home » Formelsamling » Formelsamling hovedside

Formelsamling hovedside

Lær deg regnskap Lær deg regnskap

For å få bedre forståelse av alle begrepene som finnes her inne, har vi nå lagt til over 100 forskjellige oppgaver innen regnskap og øknomiske analyse.

Og flere kommer til i det kommende året. Så om du er elev på videregående eller høyskole, kan disse oppgavene være nyttig å gå gjennom for slik å sikre at du forstår regnskap.

Alle oppgavesettene som legges ut koster fra kr. 15 til kr. 30 per stk.

Når en kombinerer det å løse oppgavene som vi legger ut med oppslag i Finansleksikonet, vil en kunne forberede seg for enhver eksamen som måtte gis innen finansielle fag.

Klikk på bildet ovenfor for å se hvilke oppgaver som allerede er lagt ut. Og skulle du ikke finne de oppgavene du har behov for å øve deg på, er det bare å sende tips til oss på [email protected], så skal vi prøve å lage nye oppgaver.

Nøkkeltall er viktig! Formler har aldri vært enkle. Hvem husker ikke hvordan en svettet over ligning med to ukjente på barneskolen. Hvordan mattetimen var en eneste lang pine å komme seg gjennom. Formler

Men samtidig er formler noe som kan gjøre forståelsen for kompliserte økonomiske definisjoner, enklere.

Det å se på makroøkonomien gjennom formler, er faktisk enklere enn å se på den gjennom teorien. For her brytes hver enkelt bestanddel ned i forståelige begrep.Graf

Økonomiske formler er ofte med ukjente variabler, fordi formelen prøver å forutse det som ennå ikke har hendt. Men om en arbeider med formelen i en time, vil forståelsen for faget øke med minst ti ganger.

Formelsamlingen i Finansleksikonet er en samling av makroøkonomiske, finansielle og regnskaps-formler – som skal gjøre det lettere for deg å forstå faget.

Disse er sortert alfabetisk, og du kan med letthet bla deg gjennom registeret over formler ved å bruke den alfabetiske navigasjonsmenyen på toppen av siden.

Skulle det være en formel du savner, er det bare å ta kontakt på e-post, så vil jeg forsøke å legge den til i samlingen.