Home » Finansleksikon » J »  

 

Jæren sparebanks historie

Jæren sparebanks historie

Jæren Sparebank er en jærsk lokalbank, et resultatet av sammenslåingen av Time Sparebank (siden 1911) og Klepp Sparebank (siden 1923). Jæren Sparebank er en uavhengig sparebank som bestemmer selv. Av jærbuer. For jærbuer.

Jæren Sparebank skal være den mest attraktive banken for mennesker i Time, Klepp og Hå. Vi kjenner det lokale markedet og følger mange av våre kunder gjennom hele livet. Vi er fysisk til stede med sju kontorer. Effektive digitale løsninger gjør oss lett tilgjengelig 24/7.

Vi bygger hus og heim. Vi bygger stolte garder. Vi bygger sterke bedrifter – små og litt større. Vi bygger gode lokal samfunn. Vi bygger trygge liv.

Jæren Sparebank er en alliansebank i Eika-gruppen, som er et riksdekkende samarbeid mellom 74 lokale sparebanker og OBOS. Jæren Sparebank er aktiv pådriver som tredje største bank i alliansen.

Eika tilbyr ulike produkter innen områder som pengeplassering, forsikring, finansiering, betalingsformidling og eiendomsmegling. Dette gjør at vi kan tilby tyngde og spesialkompetanse når det er behov for det, samt at vi sikrer kundene våre gode og konkurransedyktige produkter.

Hjemmeside – jaerensparebank.no