Finansleksikonet bruker cookies for å forbedre nettstedet. Finn ut mer her! 

 
                   

 


Betalingsvilkår

 

Avtale om når og på hvilken måte en betaling skal skje. Vilkårene kan være; før, ved eller etter levering, respektivt på forskudd, promt eller på etterskudd.

 

Nærmere forklart.

Som et eksempel på hvordan betalingsvilkår kan utformes har vi kopiert betalingsvilkårene til Gymgrossisten.no

Betalingsalternativer

Følgende betalingsalternativer er mulige å velge:

Betaling med kort

Hos oss er det mulig å betale med europeiske kort som er utstedt av VISA og Mastercard. Når du velger å betale med kredittkort, må du oppgi kortnummer, kortets utløpsdato og CVC-kode, som du finner på baksiden.

Qliro konto og Qliro delbetaling

Når du velger delbetaling får du umiddelbart beskjed om søknaden er akseptert og vi kan håndtere ditt kjøp umiddelbart. Skulle din søknad ikke bli innvilget kan du gå tilbake og velge en alternativ betalingsmetode.

Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro AB samler dem på en månedlig faktura som sendes til deg. Du kan når som helst i løpet av nedbetalingsperioden betale hele den gjenstående gjelden.

Følgende alternativer er tilgjengelige for delbetaling
Betaling BNPL 6 mnd 12 mnd 36 mnd Konto
Etableringsgebyr 45 NOK 295 NOK 295 NOK 395 NOK 0 NOK
Administrasjonsgebyr 0 NOK 45 NOK 45 NOK 45 NOK 45 NOK
Rente 0 % 0 % 0 % 9.99 % 22.00 %
Eksempel basert på et kjøp på 5 000 NOK
Effektiv rente - 45.04% 33.86% 36.9% 48.56%
Månedlige kostnader - 928 NOK 486 NOK 217 NOK 513 NOK
Månedlige kostnader - 5.565 NOK 5.835 NOK 7.822 NOK 6.156 NOK

Se også Qliros fullstendige vilkår og Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt.

Qliro kampanje - "Kjøp nå, betal senere"

Med jevne mellomrom gir Qliro deg som enkeltperson anledning til å kjøpe nå og betale senere, for eksempel, "Kjøp nå, betal i februar." Kjøp med Qliro Campaign samles på en månedlig faktura og sendes til deg i midten av den måneden betalingen skal skje ved forfall i slutten av samme måned. Du betaler kun 45 NOK per kjøp, 0% rente og 0 kr administrasjonsgebyr. Finn ut mer om vilkårene på "Kjøp nå, betal senere" under Qliro konto, betaling og kampanje.

Qliros fullstendige vilkår finner du her. Se også Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt.

Qliro Faktura

Ved valg av Qliro faktura, husk å oppgi din adresse i Folkeregisteret. Ved fakturakjøp forbeholder vi oss retten til å foreta en kredittvurdering gjennom Qliro AS. Ved valg av Qliro faktura ved kjøp over 10.000 NOK kreves en skattbar inntekt på minst 100.000,- NOK pr. år. Innsamling og behandling av dine personlige opplysninger, samt kredittopplysninger, er nødvendig for å kunne behandle ditt ønske om 14 dagers kreditt.

Fakturaer for privatpersoner skal betales innen 14 dager og firmafakturaer innen 30 dager, fra den dagen bestillingen sendes fra vårt lager. Fakturaen dateres og sendes med e-post til den e-post adressen du selv oppgir ved kjøpet.

Referanse: Gymgrossisten.no