Finansleksikonet bruker cookies for å forbedre nettstedet. Finn ut mer her! 

   
                   

 


 

Finans er kanskje det mest spennende og til tider vanskligste feltet en kan komme over. Ikke bare berører finansmarkedet ditt privatliv. Det berører også forretningslivet, nasjonen og internasjonal handel.

Uten et velfungerende finansmarked, ville verden bli satt århundre tilbake. I så måte er finansmarkedet på mange måter blitt en fange i sin egen Formelbokpopularitet.

I den globale økonomien utveksles informasjon om finansielle hendelser i en slik hastighet, at ingen økonomier kan unngå å bli påvirket av internasjonale hendelser.

Samtidig utvikles det internasjonale økonomiske begreper som på en universell måte skal prøve å forklare de faktorer som virker innenfor både nasjonal og internasjonal finans.

Det er disse begrepene Finansleksikonet på nett er dedikert til. Siden starten i 2007, har dette leksikonet vokst seg til å bli det mest komplette åpne finansielle leksikonet på norsk. Et leksikon som er laget spesielt for deg som interesserer deg for feltet, eller som rett og slett trenger hjelp til bedre å forstå sammenhengen i finansielle begreper.

Om du ikke skulle finne det du leter etter i leksikonet, er det bare å sende meg en tilbakemelding, så skal jeg forsøke å assistere deg.

Lykke til!