Finansleksikonet bruker cookies for å forbedre nettstedet. Finn ut mer her! 
 
 

 


Delphi

 

Fra salg av børsdata og rådgivning på enkeltaksjer, foretok selskapet etter hvert en vridning mot forvaltning av aksjer og fond. Delphi Fondsforvaltning ble etablert i 1995, gjennom overtakelsen av fondene Trend International og Trend Norge – i dag Delphi Norden og Delphi Norge.

Flere fond har kommet til siden den gang – Delphi Vekst og Delphi Kombinasjon i 1997, Delphi Europa i 1999 og Delphi Verden i 2006.

I 2000 ble Delphi Fondsforvaltning overtatt av Storebrand. Formelt sett er dermed Delphi en del av Storebrand-konsernet, med fordeler som en langsiktig og sterk eier i ryggen, samt tilgang til effektive og dynamiske oppgjørs- og administrasjonssystemer.

Vårt forvaltningsmiljø er preget av stabilitet og kontinuitet – flere av forvalterne som var med i etableringen av fondene, er fortsatt ansvarlig for forvaltningen av flere av våre fond. Våre fond og forvaltere har også ved en rekke anledninger blitt kåret til best i klassen – noe også våre gode ratinger er et bevis på.

Delphis måte å forvalte på har vært uendret siden starten. Å skape høy risikojustert avkastning på vegne av andelseierne, vil alltid være vårt fremste mål.

Hjemmeside - www.delphi.no