Finansleksikonet på nett, tilegnet deg som på en eller annen måte omgås finansielle begrep daglig.

For dette leksikonet skal alltid utvikles på brukernes premisser. Studenter, daglige ledere, grundere og økonomer skal alltid vite at Finansleksikonet er på deres side. Vi gjør "greske" finansielle begreper forståelig på norsk.

Fiansleksikonets formål er å være et lavterskeltilbud innen økonomisk forståelse, slik at din kommunikasjon med profesjonelle aktører i bransjen kan foregå på likeverdige premisser.

Leksikonet er delt inn i følgende områder

Fish Finans Her har vi samlet alle begrep innen bank, aksjemegling, forsikring, arv, pensjon og makroøkonomi.
     
Fish Regnskap Regnskapsleksikonet tar for seg alle begreper innen regnskap, regnskapsanalyse og shipping.
     
Fish Formler Formelsamlingen er et oppslagsverk for alle økonomiske formler innen finans, regnskap og makroøkonomi.
     
Fish Kalkulator Kalkulator er en samling eksterne lenker, som kan benyttes til å beregne alt fra egen personlig økonomi til bedriftskalkulatoriske beregninger.
     
Fish Regneark Er Norges største samling av nytteverktøy laget for Excel, enten du driver daglig med økonomi eller på annen måte befatter deg med emnet.
     
Fish Prosjekt Her samler vi alle prosjektbegreper som en kan komme bort i, både når det gjelder tekniske og sosiale prosjekter.

 

www.renteberegning.no

 

Finansleksikonet har også et samarbeid med renteberegning.no, et nettsted som gir deg svar på alt du måtte undres over med hensyn til rente.

Men aller viktigst er at dette er et finansleksikon for deg. Derfor er alle dine innspill hjertelig velkommen, slik at du hele tiden har et leksikon for hånden som kan hjelpe deg å finne ut av vanskelige økonomiske begreper.

Handle hvitt

 

 

Litteraturliste
Ansvarlig redaktør