Å fremskaffe finansiering til sportslige eller foreningsaktiviteter er ofte en heltidsgeskjeft. Korpset skal ha nye uniformer, idrettsutstyr skal fornyes og ikke minst skal lokaler leies og vedlikeholdes.

Ja, listen for økonomiske utfordringer er mange ganger utømmelig.

Derfor vil jakten på finansiering av de ulike aktiviteten alltid være et sentralt tema i alle møter, enten det dreier seg om styremøter eller årsmøter. Hvem skal få mest utbytte av de få midlene som klubben eller foreningen rår over.

Klubbfinansiering, som en del av Finansleksikonet på nett, skal være et tilbud til klubber og foreninger av alle størrelser over hele landet.

Formålet med sidene er kort og godt og samle nyttig informasjon og søknadsskjemaer på et felles nettsted.

Vårt mål er kort og godt og kartlegge alle mulige (og umulige) fond som har til formål å støtte den frivillige sektoren. Enten det dreier seg om sportslige aktiviteter eller annen frivillig organisert aktivitet.

Medlemskap i søkertejenesten er på klubb-/ foreningsnivå. Så om klubben elelr foreningen din driver med et utall av satsninger (ski, fotball, friidrett, musikk, teater mv.), gjelder medlemskapet hele klubben.

Medlemskap pr. klubb/ forening skal ALLTID koste kr. 1,- pr dag.

Vi kan hverken love gull eller grønne skoger gjennom dette medlemskapet.

Det vi kan love, er å alltid holde oss oppdatert på forskjellige finansieringsløsninger som kan komme lag og foreninger over det ganske land til gode. Vi nøyer oss ikke med å liste opp bare de nasjonale støtteordningene. Nei, vi vil grave oss ned helt på kommunenivå, for slik å avdekke mulige finansieringskilder til nytte for alle som driver frivillig arbeid.

Medlemmer vil også motta et månedlig nyhetsbrev om legater eller andre finansieringsløsninger det lar seg gjøre å søke på. Nyhetsbrevet sendes i god tid før eventuelle søknadsfrister går ut, slik at klubber og foreninger har god tid til å forberede en søknad.

Og husk!

Medlemskapet er ikke bare en snarvei til nyttig informasjon om forskjellige fond eller støtteordninger. Det er også en invitasjon til å bidra til å gjøre dette nettstedet så nyttig som mulig også for klubben eller foreningens neste ledelse.

Så vet dere om en støtteordning som kan være nyttig for andre, tar vi mot alle gode råd med stor takk.

Og ettersom Finansleksikonet på nett er norges største åpne leksikon innen finans, regnskap og formelsamling - vil dette kunne komme enhver som driver med klubb-/ foreningsregnskap til gode.

Slik blir du medlem!

Fyll inn kontaktskjema nedenfor og send dette til oss. Velg deretter hvordan du vil betale for medlemskapet. Så snart vi har mottatt din e-post og innbetaling, vil vi sende deg et passord til sidene våre.

 

Navn:
Klubb/ forening: *
Gateadresse:
Postboks:
Postnummer/ sted:
E-post: *
Mobil:

* = påkrevd

Informasjonen vil kun bli benyttet til å sende ut nyhetsbrev til klubben, samt fornying av abonnement.

 

Når du trykker på sendt kommer du til siden hvor du kan betale med Vipps eller PayPal.